Konferens, möten & events

För litet vardagsrum? Låna vårt.
Vardasrum är en liten restaurang med stora möjligheter som erbjuder både företagare och privatpersoner möjligheten att disponera restaurangen för personligare möten, affärsluncher eller för att överraska kollegorna med det där lilla extra. Kombinera gärna med en bioupplevelse!
Vardasrum passar utmärkt när ni vill sitta avskilt men samtidigt ha tillgång till en genomtänkt, varierad meny och fullständiga rättigheter. Här kan ni umgås ostört med närheten till både city, tågstationen och goda parkeringsmöjligheter.

Popcornmöte för 863 personer?
Tillsammans med vår partner SF Konferens & Event och Filmstaden i Västerås kan nu Restaurang Varda och Vardasrum erbjuda ert företag konferenser, möten och event.
I stora eller små lokaler, för ett kort möte eller en lite längre tillställning, i nya bekväma fåtöljer med fenomenalt ljud/bild, med god mat och dryck med möjlighet till kombination med föreläsning eller högklassig underhållning. Scenen är din och du bestämmer innehållet och vi hjälper till att paketera med lokal, mat och övrigt arrangemang.
Med våra 8 mötessalonger har vi en total kapacitet av 863 stolar centralt innanför cityringen – i Västerås kärna, på ”nya” Smedjegatan, i ett av Västerås nyaste kvarter.

Välkommen att kontakta oss för ett lyckat möte!
Dela sidan